Korábban írtam már egy mesekönyvajánlót, amelyet ide kattintva tudtok elolvasni. Azóta azonban beszereztünk új könyveket és ebben a posztban szeretném megosztani veletek miket olvasgatunk mostanában az 1 éves kislányommal.

Az első 500 szavam

Az első 500 szavam című könyv a kisbabák enciklopédiája, ami rengeteg új szót és élményt tartogat. Kinyitja a világot a kicsik előtt. Témakörönként csoportosítva találhatóak benne csupa kedves rajzok. Szép nagy, színes, keményfedeles könyv. Az én kislányom nagyon szereti lapozgatni. Az első szavak megtanulásához, szókincsfejlesztéshez szerintem szuper!

kisnyuszi sorozat

A korábbi könyvajánlómban már említettem a Kisnyuszi aludni megy című könyvet. Ez egy nagyon cuki interakítv kis könyv, esti mesének gyakran elővesszük. Mivel a kislányom nagyon szereti, így beszereztem a sorozatból a Kisnyuszi fürödni megy című lapozót, ami szintén nagy sikert aratott.

kerekmese gyerekdalok hangos könyvecske

A Kerekmese Gyerekdalok egy nagyon aranyos zenélős könyvecske. Népszerűek nálunk az ilyen gyerekdalos könyvek, a kislányom nagyon szereti őket. Talán úgyis mondhatnám, hogy utazások alkalmával életmentő. A skóciai road trip alkalmával ez a könyv volt a favorit. 6 rövid kis dalt lehet meghallhatni a gombok megnyomásával.

Játssz és mesélj! - Mese-ház

Bár a Mese-ház 3 éves kortól ajánlott, a kislányom nagyon szereti nézegetni, lapozgatni. Én pedig mesélek neki, hogy mi történik a házikóban. Ha kinyitjuk a könyvet akkor egy varázslatos kis házzá alakul. 

HOL VAGY ANYU? - SIMOGATÓS KÖNYV

Szerettem volna a kislányom szülinapjára egy simogatós könyvet, így találtam rá a Hol vagy anyu? – Mutasd az utat! című lapozóra, amit napi szinten veszünk elő azóta. Nagyon kedves kis könyv!

Apróka sír

Az Apróka sír című lapozót még ajándékba kaptuk, amikor pár hónapos volt baba. Azóta is az egyik nagy kedvencünk, azért is szerettem volna megosztani veletek ebben az ajánlóban. Nagyon aranyos kis történet, nagyon szeretjük. Úgy tudom ez  a Babaróka sorozat egyetlen darabja, ami lapozó formában készült, de később biztos megvesszük majd a sorozat többi könyvét is.

Köszönjük, hogy támogatod a családi vállalkozásunkat!

Booking.com