,

Teljes stresszben vagy már most a Karácsony miatt? Hatalmas rohanásban vagy, a szirupos ünnepi zenék meg csak még jobban rátesznek a tűzre? Íme néhány tipp, hogy ne csak túléld, hanem meg is éld az Ünnepet! 🙂

1: A Mikulásnak is van segédje!

Kérj segítséget, nem kell mindent egyedül csinálnod! A Mikulásnak manói vannak, neked pedig családod! Delegálj feladatokat, a karácsonyi előkészületek legyen csapatmunka!

2: Hagyományt teremts, ne tökéletességet!

Ne feledd, a tökéletesség túlértékelt! Ne szorongj a kicsit odaégett süti, vagy a nem makulátlan csomagolás, karácsonyi dekoráció miatt! Hidd el, észre sem fogják venni! 🙂

3: Ütemezz be egy kis énidőt!

Szervezz be magadnak egy kis pihenőt, megérdemled! Egy forró fürdő, vagy csak egy nyugodtan elfogyasztott reggeli kávé csodákra képes.

4: Ne vidd túlzásba a sütés-főzést!

Hidd el, bőven elég lesz az 5 féle főétel és süti helyett 1 is, sőt, ha erre sincs időd, akkor sem fog megkövezni senki, ha rendelt étel lesz a vacsora!

5: Pizsama nap!

Nincs kedved egész karácsonykor ünnepi ruhában lenni? Akkor ne tedd! Tartsatok nyugodtan pizsi napot! 🙂

6: Nyugodtan edd meg azt a bejglit!

Egy kis édesség miatt soha nem kell, hogy bűntudatod legyen, Karácsonykor meg főleg nem!

7: Tedd el a telefont egy kis időre!

Felejtsd el a telefont és lépj ki a közösségi médiából egy kicsit, légy jelen a családoddal!

8: Karácsonyi lelassulás

A karácsonyi őrület közepette ne feledd, hogy az igazi ajándék nem a tökéletesen becsomagolt csomagokban rejlik, hanem a felejthetetlen közös pillanatokban, az egymásra figyelésben, a nagy nevetésekben. Ez a karácsony igazi varázsa.

Kellemes Ünnepeket! 🙂

 

 

Köszönjük, hogy támogatod a családi vállalkozásunkat!

Booking.com