Ha kisgyermekes szülő vagy, vagy éppen csak a család legfiatalabb tagját készülsz megajándékozni, de nincs még elképzelésed, akkor jó helyen jársz, mert megosztok Veled pár  karácsonyi ajándékötletet, ami nagyszerű választás lehet babáknak és szüleiknek, vagy akár kismamáknak, leendő szülőknek! Találsz itt kézzel készült, egyedi, személyre szabott ajándékokat, de fejlesztő játékot is! 🙂

ZAFIRA BABY BOX

A Zafira baby box kiváló minőségű, kézzel készített baba kiegészítőket tartalmaz, amik szívvel és lélekkel készülnek, pedig az alkotójuk, Niki, egyszerre visz két vállalkozást baba mellett egyensúlyozva. A babáknak készült doboz pamut nyálkendőt, szundikendőt, rágókát vagy zoknit, fából készült csörgőt, és cumiláncot tartalmaz. Tökéletes választás újszülötteknek és szüleiknek, vagy akár kismamáknak is, mivel mindamellett, hogy nagyon hasznos babaholmikkal van tele, csodaszép is!

A kislányomnak a fa csörgő abszolút kedvenc, és ami szuper benne, hogy elnyűhetetlen. Nekem a képen látható okkersárga színű baby box egyből szerelem lett, de egyébként számos más színben is kapható.

Megnézem a Zafira termékeket!

MANÓCA EGYEDI GYEREKRUHÁI

Manóca nagyon menő, vagy éppen cuki gyerek- és babaruhákat, mosipelusokat, sőt anyukaruházatokat is készít. Szuper egyediek és különlegesek, továbbá nagyon minőségi anyagból készülnek. Nekünk egy nagyon vagány hordozós nadrágunk van, ami kialakításának köszönhetően együtt nő a babával és mivel ülepvarrás nélkül készül, így nagyon kényelmes hordozáshoz. A mintáját pedig egyszerűen imádjuk!

Ha egyedi és személyes karácsonyi ajándékot keresel, akkor ez tökéletes választás, hurcis babáknak meg főleg! De másfajta gyermekruhákat is találsz Manóca weboldalán.

Megnézem a Manóca termékeket!

PRÜCSÖK DESIGN TAKARÓJA

Prücsök Design kézzel készült,  a baba nevével és születési dátumával is kérhető, pihe-puha takarója mindamellett, hogy nagyon praktikus, egyben személyes és különleges ajándék is egy kisbabának. Ebben a téli időszakban pedig kifejezetten hasznos. Ami nagyon tetszik benne, hogy örök emlék marad a kislányomnak!

Számos más gyönyörű kézműves terméket is tudsz vásárolni Prücsök Design-tól, úgymint memória játék, vagy babakocka.

Megnézem a Prücsök Design termékeket!

ALEXANDRA’S PICTURES BABAKÁRTYÁI

Alexandra’s pictures babakártyája nagyon egyedi és jópofa ajándék babáknak és szüleiknek! Egyszerűen imádom őket, annyira tudok velük azonosulni! Ezeket a kártyákat valóban az élet insipirálta. Azért is tetszik, mert a nehezebb időszakokat is segít kicsit derűsebben látni.

Más csodás termékei is vannak Alexandra’ Pictures-nek, úgy mint baba kontrasztkártyák, baba-mama box, vagy a gyönyörű, gyerekszobába való képei, amelyek szintén remek ajándékok lehetnek a legkisebbeknek.

Megnézem az Alexandra’s Pictures termékeket!

MINI’S STORE FEJLESZTŐ JÁTÉKAI

A Mini’s store kínálatának alapját a bababarát anyagokból készült letisztult dizájn, valamint a harmonikus színek alkotják, melyek nemcsak a legújabb trendeket tükrözik a babavilágban, hanem elsősorban a gyerekek fejlődését és kényelmét szolgálják.

Ez az aranyos előre-hátra dülöngélő toronyépítő, egymásra rakható különböző méretű és színű fa gyűrűkből áll, melyeket az apró kezek is könnyen meg tudnak fogni. Össze lehet építeni nagyság szerint, vagy színek szerint. A gyermeked kitalálhatja hogyan szeretné sorba rendezni. Ha épp nem játszotok vele, akkor sem kell ezt a gyönyörű toronyépítőt elrejteni, hiszen extra dekorációként is remekül mutat minden helyiségben. Ami érdekesség, hogy felelős erdőgazdaságból származó fából készülnek. Fejleszti a  finommotorikát, a logikát, szem-kéz koordinációt. Úgy gondolom, hogy nagyon hasznos és egyben csodaszép karácsonyi ajándék lehet.

Számos más gyönyörű fejlesztő játékot is találsz majd a Mini’s store kínálatában, amelynek a webshopja hamarosan megnyitja kapuit! 🙂

Megnézem a Mini’s store termékeket!

Köszönjük, hogy támogatod a családi vállalkozásunkat!

Booking.com