A szülővé válás után gyakran háttérbe szorul a kapcsolat ápolása a párunkkal. A kisbabánk érkezése hatalmas örömforrás, de egyúttal komoly kihívások elé is állít minket. Ahogy telnek a napok, a közös idő egyre ritkábbá válik, és néha úgy érezhetjük, teljesen elveszünk a pelenkacsere és  altatások forgatagában.

Úgy gondolom, hogy egy párkapcsolatban a kommunikáció létfontosságú. Az őszinte beszélgetések és a figyelmes meghallgatás teremtik meg az erős köteléket és a kölcsönös megértést.

Beszélgessetek egy jót a WeTime kártyajátékkal!

A WeTime beszélgetős kártyajáték segít a szülőknek , hogy újra tudjanak kapcsolódni a baba érkezése után. Segít megérteni azt a rengeteg változást, amivel egy gyerek születése jár, és megosztani az érzéseiket egymással. A játék azonban nemcsak a friss szülőknek hasznos! Az évek múlásával újra és újra elő lehet venni, hiszen a kérdések új értelmet nyernek, ahogy a gyerekek nőnek és új kihívások elé nézünk.

Mindig is szerettünk társasjátékozni a férjemmel, bár ez a kislányunk születése óta nem igazán élvez prioritást. A hétvégén viszont volt lehetőségünk kettesben lenni pár órát, így kipróbáltuk a WeTime beszélgetős kártyajátékot. Először főzés közben kezdtünk el vele játszani, majd kiültünk a teraszra, ahol remek beszélgetés kerekedett a játékból, tele nevetéssel és olykor mélyebb pillanatokkal. Nagyszerű minőségi időt töltöttünk együtt, ami mindkettőnket feltöltött.

Ki a WeTime megálmodója?

Lucz-Krajcsovics Szandra háromgyermekes édesanya, blogger, a WeTime beszélgetős kártyajátékok megalkotója, a Modern Mommy instablog szerzője, könyvmoly. Mindig is érdekelte az önismeret, de a gyerekek születése óta még szívesebben merül el ebben a témában. Hisz abban, hogy a gyerekek lelki és mentális egészsége érdekében nekünk, szülőknek is rendben kell lennünk, ismerni kell magunkat, harmóniában kell lennünk önmagunkkal. Ehhez kapcsolódik a másik szerelemtémája, a kommunikáció. Szandra úgy gondolja, fontos, hogy azon túl, hogy ismerjük és elfogadjuk önmagunkat, meg is tudjuk osztani a gondolatainkat, érzéseinket, szükségleteinket a szeretteinkkel. Az önismeret és a jó kommunikáció pedig egy boldog család és párkapcsolat alapja.
 
Ezek találkozásából született meg a vállalkozása, a WeTime, eddig három beszélgetős, önismereti kártyajátékkal.
 
A kártyák révén szeretne segíteni másoknak is, hogy jobban megismerjék magukat, és ezáltal tudatosabb, kiegyensúlyozottabb életet éljenek. Szeretné, ha az emberek többet beszélgetnének, és a számukra fontos emberekkel meg tudnák osztani megéléseiket, gondolataikat. Ez lett a küldetése.

Köszönjük, hogy támogatod a családi vállalkozásunkat!

Booking.com