Hamarosan itt a Húsvét, és a legifjabb családtag sem maradhat ki a finomságokból! Mivel majdhogynem nyári meleg várható a hétvégére, házi jégkrémmel készülök neki! Egyszerű és isteni finom! 

Ha fogzással küzd a babád, akkor is jó választás lehet, nagyon jól esik nekik ilyenkor a hideg.

A recept

Hozzávalók: banán, eper, görög joghurt, kókuszreszelék

Így kell elkészíteni: 2 db banánt turmixolj össze kb 200 ml görög joghurttal. A lényeg, hogy sűrűbb állagot kapj. Ha van jégkrém formád, akkor adagold bele (én a Pepco-ba vettem tavaly). Ha nincs, akkor sütőpapírra adagold ki, formázhatod is, pl. nyuszi forma (de ebben az esetben tényleg lényeges, hogy sűrű legyen az állaga, különben szétfolyik). 5-6 db epret szintén turmixolj össze kb 3 teáskanál joghurttal, itt is figyelj az állagra. Majd az epres krémmel diszítsd a jégkrém tetejét, ahogy szeretnéd! 🙂 Végül szórd meg kókuszreszelékkel és mehet a fagyasztóba pár órára.

Köszönjük, hogy támogatod a családi vállalkozásunkat!

Booking.com